En coach, kommunikatör och författare…

Idag arbetar jag som kommunikatör och coach samt håller utbildningar och föreläsningar. Jag är just nu även aktuell som författare till min nya bok, arbetsbok och mentala coachingskiva under titeln ”Skapa bestående förändringar – Bli din egen Coach!”. Du hittar böckerna och skivan i din nätbokhandel, exempelvis Adlibris, Bokus m.fl. (Klicka på länkarna så hittar du materialet hos Bokus och Adlibris)

Förutom att jag är en stolt mamma och livsnjutare är jag utbildad i marknadskommunikation och grafisk formgivning vid RMI Berghs. Jag har varit adjunkt i folkhälsovetenskap på Högskolan i Skövde där jag ansvarade för coachingmomenten i deras Hälsocoachprogram. Jag har ett antal olika certifieringar inom coaching och mental träning (ICC, ICF). Utöver detta är jag certifierad NLP practitioner, handledare för MåBra-certifiering, diplomerad hälsoprofilbedömare och diplomerad stresscoach.

Jag hittade min inre styrka efter att ha gått igenom en hel del tuffa perioder. På vägen hittade jag verktygen som hjälpte mig ta tillbaka kontrollen över mitt liv och som fick mig att inse att allt är möjligt och att jag alltid har ett val. Det bästa av allt – jag hade det inom mig själv hela tiden. Jag behövde bara lite hjälp att upptäcka det.

När jag var 12 år och praktiserade på en reklambyrå,visste jag precis vad jag skulle göra när jag blev stor. Jag skulle bli Art Director/formgivare. 10 år senare hade jag nått mitt mål.

Sedan dess har mitt brinnande intresse för ”kommunikation” följt mig. Efter att ha varit med om en spårvagnsolycka började jag fördjupa sig inom coachingpsykologi. 2004 startade jag mitt företag Sandsjö MakingSense där jag arbetar med marknadskommunikation och coaching.

2007 blev jag anställd på Högskolan i Skövde för att ansvara för coachningen i deras då nystartade program Hälsocoach. Innan jag valde att gå vidare till nya utmaningar hade jag utbildat över 300 hälsocoachstudenter i coachingpsykologi och coachande samtal.

Tack vare coachningen fick jag tillgång till alla mina resurser och fick övertygelsen om att jag är experten i mitt eget liv. Alla människor har rätt att få tillgång till sin inre styrka och kunna återta kontrollen i sina liv. Du har allt du behöver inom dig! Min önskan är att få hjälpa dig upptäcka det och ge dig de verktyg du behöver för att skapa det liv just du drömmer om.

View Eva Sandsjö Liljedahl's profile on LinkedIn

 

Annonser

3 reaktioner på ”Eva Sandsjö Liljedahl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s