Jag är utbildad grafisk formgivare och har bland annat arbetat som Art Director, kommunikatör, coach och varumärkesstrateg. Idag är jag EMV-chef i ett internationellt retailbolag där jag ansvarar för en avdelning som utvecklar bolagets egna varumärken.

I mitt arbete är kreativitet och skapande en central del. Men när jag slutar arbetsdagen finns forfarande ett outtröttligt behov av att skapa och bidra till utveckling.

På min fritid är jag, förutom mamma och fru, en kreatör, formgivare och författare.d

Författare

Sedan några år tillbaka är jag också författare och har gett ut flera böcker, både fysiska, e-böcker och ljudböcker inom personligt ledarskap på temat ”Coacha dig själv till bestående förändringar”. Du hittar de fysiska böckerna, e-böckerna och ljudböckerna i din nätbokhandel, exempelvis Adlibris, Bokus m.fl. (Klicka på länkarna så hittar du materialet hos Bokus och Adlibris). Ljudböckerna hittar du dessutom på Storytel.

Formgivare

Jag lever för form och design och skapar och formger så fort jag får chansen. Jag syr, fotar, illustrerar – men framförallt har jag förälskat mig i leran som material. Jag vill beröra med min form, därför kan du nu köpa de alster jag lägger ut till försäljning på min hemsida. Se här..

Min bakgrund

Min utbildningsbakgrund började inom grafisk formgivning, marknadsföring och varumärkesarbete. Jag har även utbildat mig inom psykologi och coachning och var under några år anställd som adjunkt i folkhälsovetenskap på Högskolan i Skövde där jag ansvarade för coachingmomenten i deras Hälsocoachprogram. Innan jag valde att gå vidare till nya utmaningar hade jag utbildat över 300 hälsocoachstudenter i coachingpsykologi och coachande samtal. Är du nyfiken på att veta mer om min arbetslivserfarenhet och mina karriärval kan du läsa mer på min LinkedIn sida.

Min livsfilosofi och ledarstil

Min inställning till livet, mig själ och andra är att vi alla ha möjligheten och kraften inom oss att påverka våra liv och våra resultat. Min främsta drivkraft är att skapa och bidra till utveckling. Allt som är bra kan alltid bli bättre och allt är möjligt. Men för att skapa hållbara resultat så behöver man bygga en stabil grund, väcka oanvänd potential, värna om varandra och sig själv och vara beredd på hårt arbete.

View Eva Sandsjö Liljedahl's profile on LinkedIn

3 reaktioner på ”Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s