E-kurser på Terapeutakademin ABÅh det händer så otroligt mycket roligt i mitt liv just nu. Jag är så tacksam för allt och alla fina människor jag har runt mig.

I väntan på sista korrekturet på mina böcker har jag äntligen fått iväg min inspelade mentala coachingskiva för produktion och gjort klart omslag och avtal för den.

Sen har jag nu också gjort klart materialet till den e-kurs jag kommer att köra via Terapeutakademin med start den 19 okt – Grundläggande coaching.

Det är en grundkurs i coaching och det coachande förhållningssättet. Kursen passar dig som vill lära dig mer om coaching och hur du kan använda de coachande verktygen när du coachar dig själv eller dina nära och kära. Läs mer om kursen på Terapeutakademins hemsida terapeutakademin.se

Den 11 januari har du chansen att börja ditt nya liv, på allvar! Då kör jag nämligen igång en 10 veckor lång e-kurs ”Skapa bestående förändringar – Bli din egen coach”. Kursen ger dig de bästa möjliga förutsättningarna för att du ska lyckas göra de förändringar som du önskar i ditt liv. Min kommande bok och övningsbok med samma namn som kursen kommer att ingå som kurslitteratur. Är du redo att en gång för alla skapa de förändringar som du önskar i ditt liv. Anmäl ditt intresse genom att skicka ett PM till mig redan nu så kan jag skicka mer info om kursen längre fram. Det kommer att vara ett begränsat antal platser.

Väl mött!

Eva Sandsjö Liljedahl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s